Forbrukslån på dagen ; Lånekalkulatoren

Forbrukslån

Det er supert med lånekalkulatoren midt på siden, for den gir deg en konkret pekepinn på hvor mye et forbrukslån på dagen koster deg.

Dersom man titter nedover på antall lån som tilbys deg som forbruker, ser du at det er mange å velge i. Men man ser også hvor renten ligger, og det er i hovedsak mellom 7% og 30%. Skal du derfor låne 500000 kroner til 30% rente i 6 år, må du betale 15000 kroner hver måned, noe som tilsvarer at du betaler nesten 1,1 millioner kroner. Dette er en varsellampe for folk flest. Dette koster penger.

Samtidig vil du tilgang på en halv million kroner på noen få tastetrykk gjennom et forbrukslån på dagen. Har du en fantastisk ide, en skråsikker patent eller du vil satse alt på at poden blir en fremragende golfspiller som tjener inn lånet i løpet av noen presise slag på greenen, ja da kan jo et slikt lån være som skapt for deg. Livet handler om å ta valg, ta noen sjanser på noe man tror på, og dermed kanskje kunne starte hverdagen på en fortauskafe i Latinerkvartalet, og så ta en rolig tur på Seinen, før du haster ut til Charles-de Gaulle flyplassen med sete på førsteklasses på en jumbojet til Los Angeles.

Kalkulere risiko

Men kalkulatoren er til bruk også for deg som har normale utfordringer og drømmer i hverdagen. Å samle en rekke smålån i et større og mer oversiktlig forbrukslån, kan du få på dagen dersom du bruker disse formidlingssidene du finner på internett. Da kalkulerer du ut det du skal låne med rentesatsen, og gjerne effektiv rente, og ved å legge til antall nedbetalings-år, så vet du hvor mye lånet vil koste. Og det vil garantert bli lavere månedspris enn det du betaler nå. Og hvem vil ikke betale minst mulig på lån, slik at man kan ha råd til de vanlige utgiftene, som strøm, telefoni, forsikring og så videre.

I tillegg for du egen kontroll over sparing. Og sparing er nøkkelen til bedre privatøkonomi for deg og familien. Dette er bare helt genialt, og du kan derfor trygt søke om et forbrukslån på dagen. Hvordan føles det å komme hjem med en gave til madammen, eller en ny BMX til minstegutten. Dette vil du ha råd til nå, som du har refinansiert. For et flott valg du tok.

For familien som betyr så mye

Forbrukslån på dagen er mer og mer vanlig blant folk flest. Det er trygt, enkelt og gir deg en forutsigbar fremtid når det gjelder ditt prosjekt som etter hvert skal bli ditt eget ”plussprosjekt”. Men som nevnt tidligere så er det viktig å benytte seg av en lånekalkulator før du star steget til å søke om lån.

Dette er bare starten, og ikke lenge etter at du lastet opp dokumentene og signerte låneavtalen, var pengene på konto, og fordelt utover til andre långivere som ventet på sine oppgjør. Flott fordeling og en ny giv, letter på skuldrene dine og gir deg et smil om munnen som ikke kan skjules. Det er lett å være kar når tingene går som de skal. Du belønner deg selv med en restaurantmiddag for to denne dagen.